пʼятниця, 04 листопада 2011 13:27

Дві одеситки в ліфтах промишляли грабунками

Дві одеситки в ліфтах промишляли грабунками

У Київський райвідділ міліції Одеси надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що в ліфті будинку на проспекті Маршала Жукова у її 16-річної дочки дві незнайомі жінки, погрожуючи насильством, відібрали мобільний телефон.

Сама потерпіла розповіла, що вона заходила в ліфт, розмовляючи по мобільному телефону. Слідом за нею забігли дві жінки. Коли двері ліфта закрилися, одна з них дістала газовий балончик, бризнула дівчині в обличчя і вимагала віддати їй мобільний телефон. Друга стала бити жертву по голові. Після того, як ліфт зупинився, обидві грабіжниці зникли з телефоном.

Оперативники почали розшук підозрюваних за прикметами, які повідомила потерпіла, і незабаром вийшли на їх слід. З'ясувалося, що це був не перший грабіж в Київському районі, вчинений за аналогічною схемою. За два дні до вчинення вказаного злочину на вулиці Ільфа і Петрова в ліфті багатоповерхівки також пограбували дівчину. У неї зловмисниці відібрали золоту обручку та навушники від плеєра. У поле зору співробітників карного розшуку потрапила 24-річна одеситка, яка в ході проведення оперативно-розшукових заходів була затримана за підозрою в скоєнні грабежів. Вона зізналася в тому, що злочини скоювала разом зі своєю знайомою.

Незабаром була затримана і друга грабіжниця - 23-річна мешканка Одеської області. Вона не стала заперечувати свою провину і зізналася у скоєнні злочинів. Затримані розповіли, що награбоване здавали в ломбарди, а гроші витрачали на власні потреби.

В даний час порушено кримінальну справу за ст.186 КК України (грабіж).

Зараз ви читаєте новину «Дві одеситки в ліфтах промишляли грабунками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути