понеділок, 30 липня 2018 19:01

Тіло студентки шукають 6 місяців у річці

Тіло студентки шукають 6 місяців у річці
30 липня виповнилося півроку із дня зникнення 18-річної Мукаддас Насирлаєвої з туркменського міста Дашогуз. Фото - Ровшанбек Розметов

30 липня виповнилося півроку від дня зникнення 18-річної Мукаддас Насирлаєвої з туркменського міста Дашогуз.

Вона була студенткою першого курсу Національного медичного університету імені Олександра Богомольця. Зникла в Києві 30 січня. Вийшла з корпусу закладу на проспекті Перемоги, 34, приблизно о 17:00 і не повернулася.

"Тіло Мукаддас ще не знайшли. Акваторію Дніпра поблизу Києва та у Київській області обстежили. Попросили головне управління ДСНС Києва повторно обстежити акваторію Дніпра. Розслідування триває", - розповів кореспондентові Gazeta.ua знайомий родини Ровшанбек Розметов.

У день зникнення Мукаддас могла стрибнути в Дніпро з мосту Патона. Він 18 м заввишки. Це підтверджує відео з камер спостереження. Востаннє розмовляла із заступником декана Тетяною Тимохіною з приводу візи. Ніби-то у дівчини виник конфлікт із викладачкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили про розмову перед зникненням іноземної студентки

"Ціною смерті Мукаддас у деканаті по роботі з іноземними студендами медуніверситету імені Богомольця почали попереджати всіх іноземних студентів отримувати своєчасно вид на проживання. У зв'язку з таємницею слідства подробиці розголошувати не можу. Був повний бардак. Якщо коротко - працівники університету та деканату включили "режим дурня", - додав Ровшанбек Розметов.

Прокуратура розслідує доведення до самогубства 18-річної Мукаддас Насирлаєвої. Вона навчалася на стоматологічному факультеті. Була відмінницею. 18 січня її відрахували з університету через порушення міграційного законодавства, повідомили в навчальному закладі.

Зараз ви читаєте новину «Тіло студентки шукають 6 місяців у річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути