середа, 08 червня 2016 13:11

Тараса Познякова вбили попутники з BlaBlaCar

Тараса Познякова вбили попутники з BlaBlaCar

Зниклий два місяці тому 25-річний львів'янин Тарас Позняков убитий.

Про це пишуть "Вісті" із посиланням на матеріали справи, які є в розпорядженні редакції.

"Там говориться, що стріляв у хлопця один з підозрюваних, Луан Кінгісепп, який сидів поруч з водієм. Він тричі вистрілив з пістолета ТТ у груди і область живота Тараса. За даними слідства, хлопець загинув на місці, а після цього його тіло злочинці поклали на підлогу в салоні ззаду. Також слідство встановило, що своїх пасажирів, він знайшов на сервісі BlaBlaCar (раніше поліція це спростовувала). Відомо, що злочинці листувалися з ним із села Тарасівка під Києвом під вигаданими іменами. Своїх пасажирів Тарас віз зі Львова, куди вони за день до цього спеціально приїхали з Києва зі зброєю. Другого пасажира - Дмитра Голуба - вдалося встановити завдяки тому, що Audi A6 зупинялася заправлятися в селі Колодинка Рівненській області на трасі Чоп — Київ. Там він виходив з машини прогулятися", - повідомляє видання.

Саме вбивство сталося 4 квітня між селами Шевченкове і Княжичі під Києвом у проміжку між 11:48 та 12:05. Бандити намагалися погрозами змусити хлопця зупинитися і вийти з машини. Хлопець відмовився, зав'язалася бійка, в якій прозвучали постріли.

"Стріляв Луан Кінгісепп, не виходячи з салону. Від отриманих тілесних ушкоджень власник машини загинув на місці злочину", — сказано в матеріалах справи.

Де тіло, досі не встановлено. Офіційно в поліції Київської області не говорять про отримані результати експертиз.

"В даний момент ми зайняті пошуками підозрюваних і водія Audi. Що з ним, ми не знаємо", — каже речник поліції Київської області Микола Жукович.

Батьки ж Тараса не втрачають надію. "Синку, ми чекаємо від тебе дзвінка! Не перестаємо шукати тебе і дякуємо всім, хто робить це з нами", — написала його мама в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний син убив матір

Нагадаємо, 25-річний львів'янин Тарас Позняков зник 4 квітня дорогою зі Львова до Києва. Він вирушив з попутниками з сервісу Blablacar.

До Києва хлопець так і не добрався, востаннє його телефон був у мережі в селі Бобриця Києво-Святошинського району. Також зник автомобіль Audi А6, який пізніше знайшли у одному з приватних гаражів у Новосілках Києво-Святошинського району.

Правоохоронці встановили двох осіб, причетних до зникнення Тараса Познякова, ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, які оголошені у державний розшук.

Пізніше Микола Жукович із обласної поліції повідомляв, що тіло Тараса Познякова не знайдено, але його уже немає серед живих.

Зараз ви читаєте новину «Тараса Познякова вбили попутники з BlaBlaCar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути