вівторок, 10 травня 2016 11:01

Зниклого під Києвом львів'янина вже немає серед живих - поліція

Зниклого під Києвом львів'янина вже немає серед  живих - поліція

Тіло зниклого львів'янина Тараса Познякова поліція ще не знайшла, проте у правоохоронців є підстави вважати, що його немає в живих.

Про це повідомляє УНН.

"Тіло ми його не знайшли. Кримінальне провадження відкрито за фактом вбивства за статтею 115 Кримінального Кодексу Україною з позначкою як "безвісти зниклий". Але в нас є підозри вважати все таки, що його серед живих немає", - розповів речник ГУ Національної поліції Київської області Микола Жукович.

Він зазначив, що поки залишається версія мотиву вбивства – заволодіння автомобілем.

"Коли ми їх знайдемо, тоді будемо дійсно знати який мотив. Попередній мотив - це заволодіння автомобілем", - сказав він.

Нагадаємо, 25-річний львів'янин Тарас Позняков зник 4 квітня дорогою зі Львова до Києва. Він вирушив з попутниками з сервісу "Blablacar".

До Києва хлопець так і не добрався, востаннє його телефон був у мережі в селі Бобриця Києво-Святошинського району. Також зник автомобіль "Ауді А6", який пізніше знайшли у одному з приватних гаражів у Новосілках Києво-Святошинського району.

Правоохоронці встановили двох осіб, причетних до зникнення Тараса Познякова, ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, які оголошені у державний розшук.

Читайте також: У Києві викрали громадянина Франції і вимагали викуп

Зараз ви читаєте новину «Зниклого під Києвом львів'янина вже немає серед живих - поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути