середа, 08 червня 2016 12:06

16-річний син убив матір

16-річний син убив матір

7 червня близько 14-ї години у місті Перечин Закарпатської області 16-річний син убив матір металевим прутом, а сам пішов до дівчини, аби забезпечити собі алібі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Юрій Шекула, заступник начальника по слідству Перечинського відділення поліції.

"Хлопець вкотре посварився із матір'ю, у них часто на побутовому грунті виникали конфлікти. Цього разу ніби-то мама забороняла синові зустрічатися із дівчиною. Тоді він ухопив металевого прута та ударив ним матір кілька разів по голові. Знаряддя убивства викинув через балкон у зарості. А сам пішов до дівчини, яка мала би підтвердити його алібі. Сподівався, що убиту маму знайде хтось із родичів. Та коли повернувся додому, побачив, що тіло ніхто не чіпав. Подзвонив до родички. І сказав, що хтось убив маму. А та викликала поліцію", - розповідає Юрій Юрійович.

У ході бесіди правоохоронці вирахували, хто убивця. Арматуру, якою убили жінку — знайшли біля будинку.

"Син почав плутатися у показах, які не збігалися із фактами. І в ході бесіди зізнався у скоєному. Дівчина, яка мала забезпечити йому алібі, проходить по справі як свідок. Вона не заперечує, що юнак був у неї, але кудись виходив", - додав Шекула.

Відомо, що хлопець був ліцеїстом, навчався у Закарпатському обласному інтернаті з посиленою військовою підготовкою. Його матір працювала в Ужгороді у фармацевтичній компанії. З ними проживав іще дід, батько матері. У день убивства він поїхав у село до родичів. Сім'я характеризується позитивно.

Затриманий знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання Ужгорородського відділу поліції. За навмисне вбивство матері йому загрожує до 15 років ув'язнення.
Ведеться слідство.

Читайте також: Палаючий склад гасили із пожежного потяга

Раніше повідомлялося, що в селі Устя Снятинського району на Івано-Франківщині 42-річний місцевий мешканець забив до смерті свою співмешканку. Після вбивства чоловік втік в АТО.

Зараз ви читаєте новину «16-річний син убив матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути