вівторок, 23 серпня 2011 12:54

Справа проти Стросс-Кана розвалилася через постійну брехню покоївки

Справа проти Стросс-Кана розвалилася через постійну брехню покоївки

Прокуратура Нью-Йорка у понеділок, 22 серпня, рекомендувала суду зняти з екс-голови МВФ Домініка Стросс-Кана всі звинувачення в сексуальному домаганні до покоївки готелю Sofitel Нафіссату Діалло. Відповідна рекомендація була офіційно передана в реєстратуру суду.

Водночас представник прокуратури Манхеттена Сайрус Венс заявив, що Стросс-Кан і покоївка нью-йоркського готелю дійсно вступали в сексуальні відносини, які, ймовірно, не носили взаємної згоди, але сторона обвинувачення рекомендувала суду припинити процес через неправдиві свідчення позивачки.

Прокуратура визнала, що в ході слідства були зібрані докази, які "відображають секс без взаємної згоди", хоча вони і не носили незаперечного характеру. Зокрема, на уніформі 32-річної покоївки після аналізу ДНК були виявлені сліди сім'я, що належить екс-главі МВФ.

Справа за звинуваченням Стросс-Кана розвалилася через постійну брехню Діалло, зазначив Венс.

За його словами, Діалло, яка прибула в США з африканської Гвінеї, постійно брехала слідству про своє минуле і про ті факти, які відбулися після ймовірної спроби зґвалтування. Так, Діалло довго відмовлялася визнати записану поліцією телефонну розмову, в якій вона наступного дня після інциденту обговорювала зі знайомим фінансовий стан Стросс-Кана.

Зараз ви читаєте новину «Справа проти Стросс-Кана розвалилася через постійну брехню покоївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути