середа, 20 липня 2011 18:30

Стросс-Кан мав добровільний та жорсткий секс із матір'ю своєї жертви?

Стросс-Кан мав добровільний та жорсткий секс із матір'ю своєї жертви?

Скандальна справа екс-глави Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініка Стросс-Кана обростає все більш пікантними подробицями з особистого життя французької еліти.

Мати французької письменниці 32-річної Трістан Банон, яка звинуватила Стросс-Кана в спробі згвалтування, зізналася на допиті у слідчих, які збирають свідчення у цій справі, що вона сама мала "добровільні, але жорсткі" сексуальні стосунки зі Стросс-Каном, пише The Daily Telegraph .

65-річна член Соціалістичної партії Франції Анн Мансурі розповіла, що їх сексуальний контакт з політиком стався один єдиний раз 10 років тому в паризькому офісі Організації економічного співробітництва та розвитку, де Стросс-Кан працював старшим радником.

За словами жінки, майбутній фаворит серед можливих претендентів на пост президента Франції вів себе як "непристойний грубий солдат" - "хижак, який прагне не догоджати, а взяти", оскільки його "сексуальні потреби включали процес панування".

За даними журналу L'Express, Мансурі також розповіла поліції, що зважилася розповісти про все це, щоб спростувати слова тих, хто каже, що Стросс-Кан "завзятий спокусник і бабій, але не здатний на насильство".

У 2003 році, дізнавшись від доньки про домагання Стросс-Кана, Мансурі вмовила її не звертатися в поліцію. Замість цього жінки поскаржилися його тодішній дружині - Бріжжит Гійметт, яка є хрещеною матір'ю Трістани.

Під час проведеного потім сімейного скандалу, Стросс-Кан нібито виправдовувався, що "не знає, що на нього найшло".

"У мене був секс з її матір'ю, але в мене знесло дах, коли я побачив доньку", - говорив політик.

Втім, його тепер вже колишня дружина сьогодні багато заперечує. За її словами, це вона зв'язувалася з Мансурі і Банон, бажаючи покласти край пліткам про чоловіка.

Крім того, колишня дружина навіть готова судитися з Мансурі, яка раніше публічно заявила, що екс-супутниця політика знала, що нібито вісім років тому були спроби згвалтування її доньки.

Нагадаємо, скандал навколо Стросс-Кана вибухнув у травні поточного року. Фінансист був заарештований за звинуваченням у згвалтуванні покоївки готелю в Нью-Йорку. Незабаром після цього Стросс-Кан подав у відставку з поста глави МВФ. Разом з тим звинувачення з боку Банон він заперечує, називаючи їх плодом її фантазії.

Зараз ви читаєте новину «Стросс-Кан мав добровільний та жорсткий секс із матір'ю своєї жертви?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути