четвер, 14 березня 2013 17:09

Спостережливий таксист допоміг повернути кременчуцьким міліціонерам украдені ікони

13 березня в місті Кременчук Полтавської області в центральній частині міста у власному помешкання міліціонери затримали 23-річного місцевого. Він виніс дві ікони з церкви Миколи Чудотворця в Крюківському мікрорайоні.

Автор: Фото: УМВС
 

"Розбив вікно каплички і заліз усередину. Взяв дві ікони та чотки, які кладуть покійникам в руки на похоронах. Одна з ікон — вісімнадцятого століття, - розказала Лариса Майоршина з Кременчуцької міської міліції. - Коли вийшов, взяв таксі. Водій довіз його в центр міста. Помітив, що в чоловік тримає в руках згорток. В ньому було щось схоже на ікону чи книгу. Коли той встав з машини, зі згортку випали чотки. Таксист щось запідозрив і прийшов у міліцію".

Автор: Фото: УМВС
 

В цей час до відділення міліції звернулися працівники церкви.

"Прийшов батюшка з матушкою, розказали про пропажу, - продовжили в міліції. - Запідозрили, що чоловік, який їхав в таксі, міг бути крадієм у церкві. Таксист допоміг скласти фоторобот. Вночі оперативники затримали чоловіка. Він сховав ікони у свого 25-річного товариша, який мешкає неподалік. Той добровільно віддав цінності".

Зараз ви читаєте новину «Спостережливий таксист допоміг повернути кременчуцьким міліціонерам украдені ікони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути