Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2021 18:22

Смертельна трагедія в дитсадку: що розповіла керівниця закладу

Смертельна трагедія в дитсадку: що розповіла керівниця закладу
У Кременчуці в дитячому садку дерево рухнуло на виховательку, 5-річного хлопчика і 4-річну дівчинку. Остання померла в реанімації. Фото: pl.npu.gov.ua

У дитсадку Кременчука на Полтавщині, де дерево привалило двох дітей і вихователя, розповіли про трагедію.

Усе трапилося на прогулянковому майданчику молодшої групи. Був майже південь. Діти вже поверталися з прогулянки в групи й раптово налетів вітер. Його поривів не витримав каштан, каже завідувачка дитсадка Галина Гладенька.

"Був раптовий порив вітру. У цей момент почувся тріск дерева. І від раптового пориву вітру впала частина дерева на дитячий майданчик. Постраждала і наша вихователька, бо дерево впало на неї також. І на дівчинку із хлопчиком. Хлопчика зачепило гілками", - каже Гладенька, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла на очах матері: з'явилися подробиці загибелі шестикласниці під поваленим деревом

Запевняє, що це був нещасний випадок. Каштан не був аварійним і ніхто уявити не міг, що він може впасти. Перед навчальним роком і садок, і дерева на його території оглядала спеціальна комісія. І підписала акт готовності до приймання дітей.

У 5-річного хлопчика закритий перелом правого стегна зі зміщенням. Його вже прооперували. А от дівчинка була вкрай тяжка, її одразу забрали до реанімації - мала відкриту черепно-мозкову травму, забиття головного мозку. Її під'єднали до апарату ШВЛ.

Винуватця трагедії встановлюють поліцейські.

У Кременчуцькій міській дитячій лікарні на Полтавщині померла 4-річна дівчинка, на яку 21 жовтня на території дитячого садка на вул. Софіївській упало дерево.

У лікарні залишається ще один постраждалий - 5-річний хлопчик. Також постраждала вихователька. Вона лікується амбулаторно.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна трагедія в дитсадку: що розповіла керівниця закладу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути