середа, 16 листопада 2022 10:00

Скільки ракет та дронів збили на Миколаївщині ‒ Кім розповів про ситуацію в області

Скільки ракет та дронів збили на Миколаївщині ‒ Кім розповів про ситуацію в області
За словами голови ОВА Віталія Кіма, на території Миколаївської області активно працювала українська протиповітряна оборона. Фото: nikcenter.org

Під час масованих російських обстрілів 15 листопада на території Миколаївської області активно працювала українська протиповітряна оборона.

Збивали випущені РФ ракети і дрони-камікадзе. Про це вранці 16 листопада повідомив у Telegram голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стріляють вздовж усієї лінії фронту ‒ за добу Росія понад 40 разів вдарила з авіації по українській території

"Під час масованих ракетно-дронових атак по Україні над Миколаївською областю знищили 12 ракет. Окрім того, знешкодили дев'ять дронів-камікадзе типу Shahed-136", ‒ зазначив Кім.

За його словами, в Миколаєві, а також Миколаївському, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Минулої доби Росія завдала масованого ракетного удару по об'єктах військової та цивільної інфраструктури України. Під ураження потрапили житлові будинки й об'єкти критичної інфраструктури Київської, Житомирської, Вінницької, Полтавської, Львівської, Хмельницької та інших областей. Про це вранці 16 листопада повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 16 листопада становлять 82 710 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 630 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Скільки ракет та дронів збили на Миколаївщині ‒ Кім розповів про ситуацію в області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути