середа, 16 січня 2013 09:47

Ще в двох американських школах пролунали постріли. Є загиблі і поранені

Ще в двох американських школах пролунали постріли. Є загиблі і поранені
Фото: pistoletchik.ru

Дві людини загинули, ще один отримав поранення в результаті стрілянини, що сталася в муніципальному коледжі у місті Газард, штат Кентуккі, повідомляє Reuters з посиланням на місцеві ЗМІ.

Вогонь, розповіли представники адміністрації навчального закладу, був відкритий на території кампусу муніципального технічного коледжу Газард (Hazard Community and Technical College) ввечері. Ніяких інших подробиць події вони не повідомили, заявивши лише, що через інцидент пересування по кампусу було обмежено.

Газета Hazard Herald уточнює, що тіла чоловіка та жінки з вогнепальними пораненнями були виявлені в автомобілі на парковці кампуса. У тій же машині знаходилася поранена дівчина. Подробиці події, як очікується, будуть повідомлені на прес-конференції, яку глава поліції Газард планує провести в найближчі кілька годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця з Коннектикуту стріляв у кожну дитину тричі

Раніше у вівторок, 15 січня, стрілянина відбулася в бізнес-школі у Сент-Луїсі, штат Міссурі, де злочинець поранив одного зі співробітників, а потім спробував накласти на себе руки. Нападник і його жертва госпіталізовані. Особа злочинця і можливі мотиви його поведінки поки не розкриваються.

Повідомлення про стрілянину на території навчальних закладів в США надійшли за кілька годин до того, як адміністрація президента Барака Обами має озвучити пропозиції щодо посилення контролю за обігом зброї.

Робота над змінами до законодавства була розпочата урядовою комісією після того, як в середині грудня 2012 року в місті Ньютаун, штат Коннектикут, місцевий житель убив 20 учнів початкової школи та шістьох викладачів, після чого наклав на себе руки. Злочинець використовував зброю, що належить на законних підставах його матері, яку він також вбив.

Зараз ви читаєте новину «Ще в двох американських школах пролунали постріли. Є загиблі і поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути