четвер, 29 серпня 2019 12:58

Росіянин на автомобілі намагався прорватись крізь держкордон України

Росіянин на автомобілі намагався прорватись крізь держкордон України
Затримали громадянина РФ, який незаконно хотів проїхати на територію України. Фото: УНН.

На українсько-російському кордоні на Харківщині затримали громадянина РФ, який незаконно хотів проїхати на територію України.

Подія сталася в пункті пропуску "Гоптівка", передає УНН.

Росіянин, 1993 року народження, прямував в Україну автомобілем Ford. Під час проходження прикордонного контролю чоловік не зміг підтвердити мету запланованої поїздки в країну. Не мав і достатнього фінансового забезпечення на період запланованого перебування в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Накрили сходку кримінальних авторитетів на дні народження "злодія в законі"

"У зв'язку із невиконанням іноземним громадянином умов в'їзду в Україну, визначених чинним законодавством, правоохоронцями було прийнято рішення про відмову йому у в'їзді в Україну. Щойно чоловік це почув, завів автомобіль та, збільшуючи швидкість, спрямував його у напрямку виїзду з пункту пропуску", - повідомили у прес-службі.

Прикордонники розгорнули пристрої для примусової зупинки транспортних засобів. На місце події прибула група реагування. Автомобіль зупинили, а правопорушника затримали.

За спробу незаконного перетину державного кордону України, злісну непокору законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України, порушення режиму в пункті пропуску чоловіку загрожує адміністративна відповідальність і заборона в'їзду в Україну. Його подальшу долю вирішить суд.

Чотири вертольоти зафіксували спостерігачі ОБСЄ уздовж непідконтрольної частини україно-російського кордону 20, 21 і 26 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин на автомобілі намагався прорватись крізь держкордон України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути