вівторок, 30 квітня 2013 09:00

Рейдери громили частину будинку, яка не належить родині Москаленко - міліція

Рейдери громили частину будинку, яка не належить родині Москаленко - міліція
Фото Наталії Шестопал

В столичному главку міліції, 29 квітня о 12.00 надійшло повідомлення, що по провулку Землянському, 14/26 невідомі пошкодили паркан та частину будинку, пишуть Коментарі.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група районної міліції. На місці події до правоохоронців звернувся чоловік, який на громадських засадах здійснює охорону території, що належить громадянці Москаленко. З його слів, за час відсутності Москаленко за місцем проживання, невідомі особи почали проводити демонтаж дерев'яних конструкцій будівлі та частини огорожі. Вважаючи такі дії невідомих протиправними, чоловік викликав міліцію.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Несли мене за руки та за ноги. Спідниця спала, а я без трусів" - рейдери вщент знищили будинок Ніни Москаленко

Як з'ясували правоохоронці, насправді демонтажні роботи були проведені в частині будинку, яка згідно з рішенням суду належить іншій особі, а не родині Ніни Москаленко. Незважаючи на відсутність заяви від власника цієї частини помешкання, на місці події працівники міліції провели ряд першочергових слідчих дій, у якості свідків опитано кілька чоловіків, які перебували на території приватної садиби. У бесіді з довіреною особою власника частини помешкання було встановлено, що вона, за дорученням власника, найняла робітників для проведення робіт виключно на території її довірителя.

Наразі відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ст. 194 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження майна". Розпочато досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «Рейдери громили частину будинку, яка не належить родині Москаленко - міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути