понеділок, 29 квітня 2013 17:37

"Несли мене за руки та за ноги. Спідниця спала, а я без трусів" - рейдери вщент знищили будинок Ніни Москаленко
23

Фото: ФОТО: Наталія Шестопал

У будинок вчительки української мови Ніни Москаленко, яка живе у Печерському районі столиці біля Ботанічного саду сьогодні вранці увірвалось до 30 нападників. Залізними ломами вони почали бити будинок, повибивали вікна.

У цей час у будинку була мати 81-річна Галина Москаленко та її друг Олександр Шумов. Ніна Іванівна з сином Ярославом у момент нападу були на засіданні Печерського суду, де розглядалось питання про підробку документів, які дозволили відсудити частину їх будинку.

Рейдери потрощили все в будинку і навколо будови. Розламали залізний паркан. З будинку на город винесли диван, крісло та холодильник. Бабцю кинули під залізний паркан.

"Мене витягли з будинку і несли за руки та за ноги. У мене спідниця спала, а я без трусів. Шпурнули мене під паркан, я упала на залізо. Мені так стидно. Лежу гола, а вони мені кажуть: "Бабушка, хати у тебе вже немає". Телефоную у міліцію, а вони прикидаються дурачками. Питають скільки мені років, а де цей будинок знаходиться, а хто у тому будинку живе. Міліція приїхала вже о 13:30, коли всі бандити порозбігались" - розповіла Галина Москаленко.

Мамі Ніни Москаленко викликали швидку.

"Ці люди знають, що вони не будуть покарані. Що міліція, прокуратура не буде цим займатися. Можна знищити людину, бо Янукович дав команду. Якщо підберуть підпорку, то будинок завалиться і нас похоронить. Не знаю чи буду я завтра жива, чи не буду. Вони вже перейшли всю межу" - розповіла Ніна Москаленко.

За словами жінки, зараз нападники ховаються у лісі. Родині вони погрожували фізичною розправою.

"Сказали, що будеш кудись дзвонити, то уб'ємо. Їм треба земля, все інше для них сміття. Люди для них - це сміття. Ми спочатку не могли додзвонитися у міліцію, бо з годину у мене на трьох телефонах не було зв'язку" - розповів Олександр Шумов, друг Москаленків.

Ніна Москаленко вже близько року піддається тиску після відмови звільнити своє житло.

Зараз ви читаєте новину «"Несли мене за руки та за ноги. Спідниця спала, а я без трусів" - рейдери вщент знищили будинок Ніни Москаленко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

334

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути