четвер, 25 квітня 2013 10:57

Ніну Москаленко не пускали на власне подвір'я

24 квітня, киянку Ніну Москаленко знову не впустили до власного помешкання. Невідомі закрили всі фіртки на території будинку.

Ніні Іванівні вдалось зайти тільки після того, як вона викликала міліцію. Одну фіртку на територію замотали електричним кабелем, іншу закрили на ключ та заперли металевим кілком.

"Прийшла з роботи, а двері всюди закриті. Я кричала, стукала, але ніхто не відкривав. А в будинку ж стара мати, вона по схилу ходити не може на двох палицях. Викликала міліцію, написла заяву, а толку-то? Вони сюди їздять майже кожного дня. Ті бритоголові, що там живуть, весь час пакостять. Я вже думала найняти приватну охорону, але ціни їх мені не по кишені. За то треба платити по 200 гривень в день, а в мене таких грошей немає," - розповіла Ніна Іванівна.

Міліціонери, що приїхали на виклик записали заяву. Коли спробували поспілкуватись з чоловіками, що живуть в іншій частині будинку, їм не відчинили двері.

"Міліція не допомагає мені. Приїдуть, приймуть заяву, скажуть, дякую і йдуть. Вони бояться бо знають, що якщо будуть мені помагати то їх на наступний день позвільняють. Вчора через стінку цілу ніч був скандал. Між собою матюкались ці гопники, яких найняли рейдери. Кричали, що їх кинули на бабки. Зараз тут якісь нові появились," - додала вона.

Москаленкам належить тільки частина будинку. Однією частиною володіє киянин Юрій Бабенко, недавно Печерський суд відсудив на користь племінника вітчима Сергія Михайленка другу частину будинку.

22 квітня до помешкання Москаленків увірвався десяток чоловіків у кепках і окулярах. Назвались представниками племінника Сергія Михайленка. Замок на дверях зламали, почали виносити меблі та складати їх в городі. Вікна у квартирі заварили, двері заклали брусами. Після обіду грати позривали активісти, а меблі занесли назад.

Вчора, міністр юстиції Олександр Лавринович наказав провести службове розслідування з виселення вчительки Ніни Москаленко з власного будинку. Якщо у діях суду та виконавців зустрінуться помилки їх виправляють згідно закону.

Зараз ви читаєте новину «Ніну Москаленко не пускали на власне подвір'я ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути