Ексклюзиви
понеділок, 18 січня 2021 16:01

Пожежа в одеській "Аркадії": у місті перевірять усі гостели

Пожежа в одеській "Аркадії": у місті перевірять усі гостели
В одеському готелі сталася пожежа. Двоє людей загинули. Фото: od.npu.gov.ua

Після пожежі в готелі "Аркадія" в Одесі складуть перелік і перевірять усі приватні гостели.

Відповідне доручення міський голова Геннадій Труханов дав керівникам райадміністрацій. Про він повідомив під час засідання оперативного штабу мерії.

Також Труханов наказав перевірити, хто саме здавав будівлю в експлуатацію. Та перевірити договори оренди приватних гостелів та готелів, які не оформлені офіційно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гості палаючого готелю в Одесі мали єдиний вихід. Як виглядає згарище

"Згорілий готель – це притон. Ми повинні щодня писати листи до відповідних органів, щоб вони реагували на це. Бо наша бездіяльність дає людям можливість думати, що ми покриваємо всі ці притони", – заявив одеський міський голова.

У помешканні, де сталася пожежа, був гостел, який здавали в оренду, розповів директор департаменту муніципальної безпеки Віктор Кузнєцов. За його словами, ймовірна причина пожежі - це перевантаження електропроводки обігрівачами. Додав, що власника готелю вже допитали в поліції.

В Одесі в приміщенні готелю "Аркадія" на вул. Посмітного, 10/12 сталася смертельна пожежа 17 січня о 20:30. Спалахнуло на 3-му поверсі. Вогонь перекинувся на дах. Загалом палало близько 1,2 тис. кв. м. Двоє гостей загинули. Ще 8 постраждали. Двоє з них – у важкому стані в реанімації. Слідчі розглядають декілька версій причин пожежі: необережне поводження з вогнем та несправність електрообладнання. Справу розслідують як порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа в одеській "Аркадії": у місті перевірять усі гостели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути