четвер, 21 березня 2019 10:01

Повідомили моторошні подробиці вбивства військового

Повідомили моторошні подробиці вбивства військового
Наймолодший з підозрюваних - 15-річний Данило Ярош - пішов на справу в якості відеооператора. Знімав на відео вбивство військовослужбовця. Фото - "Город Х"

Чугуївський райсуд Харкова 20 березня взяв під варту без права на заставу 15-річного Данила Яроша, 16-річного Максима Коломійця та 22-річну Катерину Бондаренко.

Їх підозрюють у звірячому вбивстві військового неподалік Чугуєва на Харківщині. Ще одного підозрюваного, 18-річного Дениса Собченка, відправили в СІЗО 19 березня.

15-річний Данило Ярош пішов на справу в якості відеооператора. Саме він знімав на телефон все, що відбувається. Адвокат хлопця каже, що Ярош був членом "Національної дружини" міста Чугуєва і разом з іншими хлопцями боровся з розповсюдженням наркотиків. Про те, що старші товариші задумали вбити військовослужбовця, він не знав, вважав, що чоловіка намагаються провчити за пристрасть до наркотиків, пише "Город Х".

"Підзахисний намагався зупинити Собченко та Коломійця, Але ті сказали:" Закрий рот і знімай, інакше залишишся тут "", - заявив адвокат Яроша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Посміхався і поводився дивно" - показали підозрюваного у вбивстві прикордонника

22-річна харків'янка Катерина Бондаренко, яку підозрюють у замовленні вбивства, теж твердить, що солдата хотіли побити і не думали позбавляти його життя. За її словами, вона працювала у військовій частині кухарем. Там і познайомилася з солдатом, які її потім згвалтував. За це і вирішила помститися - намовила своїх дружків побити кривдника. А коли ті дізналися, що військовослужбовець вживав наркотики - почали діяти на свій розсуд.

Всі четверо підозрюваних будуть перебувати під вартою до 16 травня.

Тіло померлого з ознаками насильницької смерті виявили 16 березня близько 16:10 поблизу цвинтаря в селищі Калугино-Башкирівка Харківської області. Під час огляду судово-медичним експертом на тілі померлого виявлені колото-різані рани шиї та рук, синці в області грудної клітини. Померлим є 26-річний уродженець Луганської області. Чоловік проходив військову службу у місті Чугуїв та з 13 березня не з'являвся за місцем несення служби.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили моторошні подробиці вбивства військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути