понеділок, 03 квітня 2017 12:33

Подвійне самогубство: батько із 10-річним сином стрибнув у річку

Подвійне самогубство: батько із 10-річним сином стрибнув у річку
36-річний чоловік стрибнув разом із 10-річним сином у річку Дніпро із Каховської гідроелектростанції на Херсонщині. Фото - IGotoWorld

2 квітня 36-річний чоловік зістрибнув із 10-річним сином у Дніпро із Каховської гідроелектростанції на Херсонщині. Обоє загинули. Їхні тіла витягли рятувальники.

Про це повідомив заступник начальника Новокаховського відділу поліції Андрій Ювченко.

"Повідомлення до поліції надійшло від охоронця Каховської гідроелектростанції. Він розповів, що з дамби впали дорослий чоловік з дитиною. Водночас до Каховського відділу поліції зателефонував житель одного з сіл району. Чоловік розповів, що щойно телефонував його колишній зять та повідомив, що він зі своїм 10-річним сином стрибають у Дніпро з Каховської ГЕС. Після цього зв'язок перервався", - повідомив Ювченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-директор школи повісилася у власній квартирі

Поліцейські з'ясували, що 36-річний мешканець одного з сіл Каховського району нещодавно розлучився, але бажав повернути сімейні стосунки. Проте його колишня дружина була проти. Суд дозволив чоловікові періодично бачитися із 10-річним сином і вранці він взяв дитину на прогулянку.

Працівники поліції з'ясовують всі обставини події.

У Дніпрі 30-річний чоловік вистрибнув з 16 поверху на очах у перехожого. Очевидець події одразу викликав поліцію і швидку. Однак медики на місці лише констатували смерть чоловіка. Поліцейські нині з'ясовують причини самогубства.

Зараз ви читаєте новину «Подвійне самогубство: батько із 10-річним сином стрибнув у річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути