Ексклюзиви
вівторок, 22 травня 2007 12:28

Підслухали телефонну розмову Ющенка і Саакашвілі

Українське інтернет-видання Оглядач оприлюднило аудіозапис розмови людей, чиї голоси схожі на голоси президентів України та Грузії - Віктора Ющенка і Михайла Саакашвілі.

Автор повідомлення стверджує, що розшифровки телефонної розмови, яка нібито мала місце напередодні травневих свят, були відомі в кабінетах високопосадових чиновників Кабміну і лідерів коаліції упродовж останніх кількох тижнів. Саме ж інтернет-видання не повідомляє про джерело надходження аудіозапису.

За інформацією сайту, особа, яка говорить голосом Ющенка, в більш різких виразах говорить те, що глава української держави раніше не один раз повторював на публіці. В тому числі -сумніви в авторитетності Конституційного Суду.

Віктора Януковича цей голос, який звертається, імовірно, до Михайла Саакашвілі, називає "Віктором Федоровичем".

Співбесідник, у свою чергу, нахвалює невидимого Віктора Андрійовича, особливо акцентуючи на підтримці всіх його кроків Європою.

Учора в.о. глави СБУ Наливайченко повідомив про те, що його відомство викрило діяльність комерційної охоронної структури, яка вела незаконне спостереження, прослуховувала телефони, проводила незаконну пошуково-оперативну діяльність відносно громадян України.

Вилучено речові докази, зокрема, комплекси зняття інформації зі стільникових систем зв"язку та саморобний вибуховий пристрій, виготовлений з пластикових вибухових матеріалів.

За громадянами здійснювалося зовнішнє спостереження, велося досьє, об"єктами спостереження були посадовці, журналіст, співробітники правоохоронних органів, відстежувалися і банківські установи. Прізвищ Наливайченко не назвав, пише Корреспондент.net.


Зараз ви читаєте новину «Підслухали телефонну розмову Ющенка і Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути