понеділок, 26 грудня 2016 17:33

Підлітки підпалили товариша: намагались відтворити трюк блогера

Підлітки підпалили товариша: намагались відтворити трюк блогера
medytsyna.com

На Дніпропетровщині підлітки облили бензином та підпалили свого товариша. Намагались повторити трюк українського блогера. Хлопчик з опіками потрапив у реанімації.

Про це повідомляє "Комсомольська правда".

"Вдень у селищі Авангард Криворізької області 4 підлітків вирішили повторити небезпечну витівку українського блогера. Він відомий своїми екстремальними безумствами, які знімає на відео. Школярі захопилися цими переглядами. Зважилися на самий небезпечний з них. Троє хлопчиків облили бензином свого наймолодшого 11-річного товариша та підпалили. Усі свої дії знімали на камеру. Однак не все врахували. Автор оригіналу цього скандального ролика відразу після підпалу стрибнув у воду. Хлопці про це забули. Тому ця зйомка закінчилася трагічно. 11-річний школяр потрапив до реанімації з серйозними опіками. Двом бешкетникам по 11 років. Іншим - 14 та 15" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля дороги знайшли мертвого чоловіка з ялинкою

Поліція з'ясовує подробиці події. Поки невідомо, хто буде нести відповідальність за скоєне. Адже ніхто нікого не змушував цього робити.

У Миколаєві 11-річний хлопчик отримав хімічні опіки ніг. Компанія малолітніх гралася пластиковими пляшками із горючим. Рідина пролилася на одяг хлопчика та зайнялася. Налякані бешкетники загасили палаючий одяг. Після чого втекли. А потерпілий потрапив до реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки підпалили товариша: намагались відтворити трюк блогера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути