середа, 23 листопада 2016 16:47

11-річний хлопчик отримав хімічні опіки

11-річний хлопчик отримав хімічні опіки

У Миколаєві 11-річний хлопчик отримав хімічні опіки ніг. Зі слів батьків неповнолітнього, ушкодження їх син отримав по вул. Озерній, підпаливши пластикову пляшку з невідомою речовиною.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Компанія підлітків гралася на пустирі в мікрорайоні Намив. Побачили на землі декілька пластикових пляшок, ємністю по п'ять літрів кожна. Речовина у них мала запах схожий на керосин. Хлопці взяли одну з пляшок та віднесли до найближчого двору, де підпалили. У цей момент до них підійшов потерпілий та вдарив ногою по вже палаючій пляшці. Від удару ємність перекинулася, а рідина з неї потрапила хлопцеві на одяг та зайнялася. Налякані підлітки допомогли товаришеві загасити палаючий одяг, після чого втекли, а потерпілий, діставшись дому, розповів про те, що сталося батькам", - повідомили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На іноземця напали з ножем у його ж квартирі

Потерпілому надали допомогу у лікарні. Правоохоронці вилучили обгорілу пластикову пляшку. А рятувальники знайшли на пустирі, де гралися підлітки, ще 8 пляшок із невідомою рідиною.

Поліцейські встановлюють усі обставини події та особи, які б могли залишити на пустирі ємності з вогнезаймистою рідиною.когда

Поліцейські розшукали 11-річного Дмитра Джафарова. Хлопчик вештався вулицями Києва у компанії 25-річного безхатченка. Дитину помістили у Центрі соціальної реабілітації.

Зараз ви читаєте новину «11-річний хлопчик отримав хімічні опіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути