четвер, 06 травня 2021 07:51

"Перетворили справу на фарс" - Антоненко дав перше інтерв'ю на свободі

"Перетворили справу на фарс" - Антоненко дав перше інтерв'ю на свободі
Учасника російсько-української війни, музиканта Андрія Антоненка випустили зі слідчого ізолятора під цілодобовий домашній арешт. За ґратами А провів 504 дні. Фото: facebook.com/ruslan.demchuk.311

Військовий і музикант Андрій Антоненко, якого звинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета, і який понад півтора року провів в ізоляторах, нині вдома з родиною. Наприкінці минулого тижня його відпустили на цілодобовий домашній арешт і вдягли електронний браслет.

Він і досі злий на систему українського правосуддя загалом і на слідчих з прокурорами - зокрема.

"Вся ця історія перейшла всі межі маразму", - каже чоловік, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоненку можуть виплатити компенсацію за тривале тримання в СІЗО

Додає, що правоохоронцям поставили завдання розкрити гучне вбивство, а вони були неспроможні, тож перетворили справу на фарс.

"Безвольні люди, які просто сидять і виконують злочинний наказ, виконуючи той злочин, який їм спустило керівництво, а потім це керівництво буде їх висікати, що це вони винні", - впевнений Антоненко.

Учасника російсько-української війни, музиканта Андрія Антоненка випустили зі слідчого ізолятора під цілодобовий домашній арешт 30 квітня. За ґратами Антоненко провів 504 дні. Його арештували у грудні позаторік разом із дитячим кардіохірургом Юлією Кузьменко і військовим медиком Яною Дугарь. Усім висунули підозру у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета. За заявою слідчих - ніби-то саме Ріфмастер організував підрив і був присутній під час закладання вибухівки.

Зараз ви читаєте новину «"Перетворили справу на фарс" - Антоненко дав перше інтерв'ю на свободі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути