понеділок, 29 липня 2019 17:20

Батько Гандзюк розповів про "обнадійливу" зустріч із Зеленським

Батько Гандзюк розповів про "обнадійливу" зустріч із Зеленським
Батько херсонської активістки Катерини Гандзюк розповів про обнадійливу зустріч із президентом України Володимиром Зеленським Фото: Кореспондент

Батько херсонської активістки Катерини Гандзюк розповів про обнадійливу зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

У попереднього президента, на думку Віктора Михайловича, бракувало політичної волі, розповів він у інтерв`ю BBC Україна.

"Ми зустрічалися із Зеленським. Але оскільки зустріч була не для піару, то єдине, що скажу, вона була обнадійливою. Після зустрічі з новим президентом, думаю, йому у цьому напрямі політичної волі не бракує", - розповів Гандзюк.

Він розповів про зустріч із попереднім президентом Петром Порошенком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лежала розіп'ята і прив'язана": батько Гандзюк розповів про її останні місяці

"Я йому сказав: "Петро Олексійовичу, я не прошу, щоб ви їх засудили, але ми вважаємо, що ви повинні звільнити їх із посад. Вони не мають керувати областю. І виключити з партії". Петро Олексійович не дослухався, і вони залишилися, а слідство почало гальмуватися", - розповів Віктор Гандзюк.

19 червня Віктор Гандзюк написав президенту Зеленському відкритий лист з проханням про закриту зустріч. 20 червня президент Зеленський запросив батька Катерини Гандзюк на зустріч до АП.

Зараз ви читаєте новину «Батько Гандзюк розповів про "обнадійливу" зустріч із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути