вівторок, 29 червня 2021 16:28

Не зійшлися в поглядах: 16-річний зі спільником убили та втопили чоловіка

Не зійшлися в поглядах: 16-річний зі спільником убили та втопили чоловіка
У Краматорську на Донеччині 16-річний з 22-річним спільником вбили 40-річного чоловіка. Тіло скинули в річку. Фото: t.me/dkr_npu

У Краматорську на Донеччині у водоймі знайшли тіло вбитого 40-річного чоловіка. Про страшну знахідку заявив 16-річний. Пояснив, що натрапив на тіло випадково.

З'ясувалося, що саме заявник із 22-річним спільником розправилися з чоловіком. А щоб замести сліди, труп скинули в річку, повідомили в департаменті карного розшуку Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розправився з коханою, бо не зійшлися в політичних поглядах

"Оперативники з'ясували, що саме один із заявників та ще одна особа цинічно позбавили життя чоловіка. 16-річного заявника, який "випадково" знайшов труп своєї жертви, затримали за декілька годин після отримання самого повідомлення. На пошуки та затримання іншого 22-річного душегуба витратили більше часу та ресурсів. Причиною вбивства стали різні погляди юнаків та потерпілого на окрему ситуацію", - розповіли оперативники.

Затримані під вартою. Один із них пояснив, що повідомив поліцію про виявлення тіла, тому що хотів, щоб загиблого поховали як людину.

Досудове розслідування триває.

У Костянтинівці на Донеччині п'яний 17-річний хлопець кинувся з ножем на 38-річного незнайомця. Потерпілий із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки в лікарні. Підозрюваного затримали.

Зараз ви читаєте новину «Не зійшлися в поглядах: 16-річний зі спільником убили та втопили чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути