Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2024 10:25

На Житомирщині ТЦК розповів нові подробиці смерті військовозобов'язаного чоловіка

На Житомирщині ТЦК розповів нові подробиці смерті військовозобов'язаного чоловіка
У чоловіка сталися два епілептичних напади. Фото: Getty Images

Житомирський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив нові подробиці обставин смерті чоловіка, військовозобов'язаного Сергія К.

Про це ТЦК розповів минулої суботи.

28 травня чоловіка з ознаками алкогольного сп'яніння доставили до другого відділу Звягельського РТЦК та СП для проходження військово-лікарської комісії.

У зв'язку зі станом прибулого було прийнято рішення відправити чоловіка додому. Проте він висловив прохання залишитися у розташуванні роти охорони, бо проживає сам і з огляду на погане самопочуття внаслідок вживання алкоголю, повідомили.

"Через кілька годин після пробудження чоловік зателефонував родичам, повідомив про свої наміри та підтвердив, що протизаконні дії до нього не застосовувалися", - сказали у ТЦК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У салоні були 17 дітей: на Вінниччині перекинувся мікроавтобус

Зранку 29 травня у чоловіка трапився перший епілептичний напад, під час якого він впав на кахельну підлогу спиною, вдарився головою.

Йому надали домедичну допомогу, викликали "швидку".

Невдовзі стався другий епілептичний напад. Лікарі швидкої надали кваліфіковану допомогу і госпіталізували військовозобов'язаного.

"Після чотирьох днів, проведених у лікарні, 02.06.2024 р. по лінії правоохоронних органів надійшло повідомлення про смерть чоловіка", - повідомив ТЦК.

Попередньо встановлено, що травми військовозобов'язаний отримав при падінні під час епілептичних нападів і надання домедичної допомоги.

"Виходячи з ситуації, яка склалася, можна припустити, що певні особи паразитують на суспільно чутливій темі, намагаючись зірвати заходи мобілізації, та маніпулюють громадською думкою", - сказали у Житомирському обласному ТЦК та СП.

4 червня Житомирський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив про смерть чоловіка від епілептичного нападу. Інформація про померлого військовозобов'язаного поширилася в одній із місцевих груп у мережі Facebook.

Свідки зазначають, що чоловік декілька днів до цього зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань, повідомив обласний ТЦК та СП.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині ТЦК розповів нові подробиці смерті військовозобов'язаного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути