субота, 03 березня 2012 16:12

На Полтавщині вдруге горить завод, на якому побував Янукович
8

В місті Кременчук Полтавської області об 11.52 загорілось 240 квадратних метрів ремонтно-будівельного цеху Крюківського вагонобудівного заводу.

"Горить 120 кубів дощок, та рулони руберойду, які складувались в цеху, - повідомив Віталій Шкаревський з Полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Через це валить густий чорний дим. Люди працюють в захисних костюмах".

Місцеві повідомили, дим піднявся більше ніж на 40 метрів, його було видно за чотири кілометри від заводу, на Крюківському мосту.

О 13.50 пожежу локалізували, але продовжують гасити. Задіяно 11машин та 40 пожежників та одна автодрабина. Постраждалих не має.

22 січня на цьому ж заводі горів малярний цех. За чотири години було знищено 630 квадратних метрів будівлі. Евакуювали 25 чоловік. Причиною назвали замикання електропроводки. Самостійно загасити пожежу не змогли, бо не було спеціального обладнання. Збитки склали більше 100 тисяч гривень.

16 січня на завод приїжджав президент України Віктор Янукович.


Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині вдруге горить завод, на якому побував Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути