четвер, 09 серпня 2012 14:10

На Київщині вже тиждень шукають сучасних "Ромео" та "Джульєту"

Тиждень шукають закоханих - 15-річну Вікторію Римар та 19-річного Андрія Пономаренка із селища Дослідницьке Васильківського району Київщини. Вони зникли обоє вранці 2 серпня.

Правоохоронці та рідні підозрюють, що причиною втечі стало те, що мати дівчини забороняла їхні стосунки.

"Я цього Андрія знаю добре. Він приходив до нас у гості. До певного моменту, поки вони мене не обманули, я не була проти. Я просто говорила: давайте при мені, щоб я бачила. Вони почали від мене ховатися", - каже 33-річна Тетяна Головань.

Міліціонери кинулися шукати дитину негайно. Опитали всіх можливих свідків. Востаннє пару бачили пасажири маршрутки, яка їхала в сторону міста Біла Церква.

Автор: Фото з сайту ТСН
 

Оскільки не знайшли протягом першої доби зникнення, то порушили справу за статтею "Вбивство".

Капітан міліції Наталя Загородня шукає Вікторію та Андрія через соцмережі. "Вконтакте" знайшли тільки сторінку Андрія. Вікторія свою видалила.

У Андрія Пономаренка на аватарці вовк. У статусі написав російською: "Вовк - символ вірності. Він вибирає собі одну вовчицю на все життя і ніколи не зрадить їй і не кине, будь-якого порве за неї". Торік мав статус: "Я знаю, що таке кохання. За нього варто померти".

Мати хлопця не знає, де може бути її син. Спілкуватися відмовляється.

Мати Вікторія згодна змиритися з коханням доньки, обіцяє не лупцювати за втечу.

Автор: Фото з сайту ТСН
 

Вікторія Римар виглядає на 16-18 років, середнього зросту, худорлява. Має пряме волосся до плечей, фарбована у рудий колір. У день зникнення була в джинсах або шортах блакитного кольору, футболка чорного або блакитного кольору, босоніжки чорного кольору зі стразами спереду і замком ззаду. На пальцях має три срібні обручки.

Андрій Пономаренко - високий та худорлявий брюнет.

Якщо вам щось відомо про зниклих, телефонуйте (044) 271-63-64 (Управління карного розшуку ГУ МВС України в Київській області), 271-60-02, 271-60-03 (чергова частина ГУМВС України в Київській області) – цілодобово, або 102.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині вже тиждень шукають сучасних "Ромео" та "Джульєту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути