пʼятниця, 29 червня 2012 13:05

Вінницький міліціонер знайшов зниклу дівчину через соцмережу

Вінницький міліціонер знайшов зниклу дівчину через соцмережу
16-річну Оксану Бойко місяць шукали по всій Україні як безвісти зниклу. Фото: vk.com

26 травня міліціонер з райцентру Бершадь на Вінниччині Ігор Вєтров знайшов 16-річну Оксану Бойко, котру місяць шукали по всій Україні як безвісти зниклу.

Дівчина — сирота. Батьків позбавили батьківських прав через надмірне вживання спиртного. Жила разом з бабусею в селі Красносілка Бершадського району. Навчалася на першому курсі в училищі в сусідньому райцентрі Теплик на кухаря. Зникла з училища.

"Я добре знав дівчинку. Допомагав їй оформляти документи для вступу. Пропала прямо з училища. Ніхто з друзів не знав, де вона. Мобільний дитини був вимкнений. Щось підказало мені пошукати її у соціальній мережі, адже там сидять майже всі підлітки. Знайшов її сторінку. Побачив дату, коли вона заходила востаннє. Це було кілька годин тому. Дуже зрадів. Написав їй листа. Того ж дня отримав відповідь. Писала, що знаходиться в Одесі з подружкою. Поїхали туди, бо їх знайомий запросив. А тепер хоче вернутися, та немає грошей на дорогу. Після цього ми з колегами негайно виїхали", - згадує Ігор Вєтров, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Бершадського райвідділу міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині зникла дворічна дівчинка

Оксана — невисока, худорлява. Має коротке біляве волосся. На своїй сторінці Вконтакте має статус: "Никогда не унижатса перед парнями" (дослівно).

Розповідає, що в Одесі посварилися із знайомим. Із подругою ночували на вокзалі. Дівчат підібрала молода одеситка, з квартири якої Оксана зайшла в мережу інтернет.

Як повідомили в міліції, Оксана зараз знаходиться на медичному обстеженні у бершадській райлікарні. Чому — не уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький міліціонер знайшов зниклу дівчину через соцмережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути