середа, 12 грудня 2018 19:33

На Донеччині солдати жорстоко побили товариша по службі

На Донеччині солдати жорстоко побили товариша по службі
Солдати познущалися зі свого товариша по службі. Фото: Gordonua

В одній із військових частин Донеччини солдати жорстоко побили свого товариша по службі.

Інцидент стався 11 грудня близько опівночі поблизу селища Верхньоторецьке. Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook.

"Двоє військових були обурені неналежним несенням служби солдата, який був призначений в наряд з охорони військового містечка і перебував у приміщенні відпочинку військовослужбовців, де переглядав фільм на власному ноутбуці... Вони завдали йому тілесних ушкоджень у вигляді множинних гематом обличчя", — йдеться у рапорті.

У побитого військовослужбовця також відібрали ноутбук і телефон. Водночас Матіос зазначає, що в день події слідчі Державного бюро розслідування на прохання військового коменданта Авдіївки так і не виїхали на місце події для фіксації правопорушення. Відповідні відомості до ЄРДР внесла військова прокуратура Донецького гарнізону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Висіла на дереві вниз головою: людей викрадали за неіснуючі борги

"Працівники ДБР з невідомих причин самоусунулися від фіксації і розслідування підслідного тільки ДБР військового злочину в період воєнного стану. Всі першочергові слідчі дії були виконані військовими прокурорами ОП ООС", — додав Матіос.

У місті Кобеляки на Полтавщині на місцевого журналіста Ігоря Філоненка напали 2 чоловіків. Він отримав 2 удари в обличчя.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині солдати жорстоко побили товариша по службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути