пʼятниця, 03 травня 2013 12:21

На Чернігівщині через повінь розмило дороги
6

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

У результаті підвищення рівня води в річках у Чернігівській області відбулося порушення транспортного сполучення на автошляхах області та між населеними пунктами. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, пише РБК-Україна.

Станом на 07:00 3 травня в результаті підйому рівня води в р. Снов, порушено пряме автотранспортне сполучення с. Малий Дирчин, Городнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна, порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки, у м. Віть, розведений понтонний міст. Порушено пряме автотранспортне сполучення з с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне Новгород-Сіверського району з районним центром.

Також ускладнено транспортне сполучення по мосту через р. Десна, як наслідок відсутнє транспортне сполучення автомобілями між смт Сосниця та с. Велике Устя, с. Долинське, с. Бутівка, с. Польове, с. Бондарівка, с. Мала Бондарівка, с. Стара Бутівка, Сосницького району. Порушено транспортне сполучення з с. Суслівка і Плехтіївка, с. Старі Яриловичі.

Внаслідок підйому рівня води в р.. Дніпро стався перелив автодороги Радуль-Новосілки, в результаті чого порушено транспортне сполучення з с. Новосілки.

Ускладнено транспортне сполучення по мосту через р. Десна між с. Путивськ та с. Пирогівка.

Для надання допомоги населенню в підтоплених населених пунктах організовано функціонування 2 мобільних пожежно-рятувального постів.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині через повінь розмило дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути