понеділок, 08 жовтня 2012 11:44

На Черкащині 9-річна дівчинка впала у колодязь

6 жовтня в селі Лебедин Шполянського району на Черкащині в колодязь на глибину 18 м упала 9-річна Лілія Снігур. З черепно-мозковою травмою, переломом лівої гомілки, закритою травмою живота, забоєм легенів та переохолодженням дитину доставлено до районної лікарні, повідомив 36-річний Олег Ткаченко з головного управління МНС у Черкаській області.

Автор: Фото Олега Ткаченка (МНС Черкащини)
 

"Покинута хата розташована по сусідству від сім'ї Снігурів. Дівчинка разом з сусідським хлопчиком збирали там горіхи. Колодязь на поверхні без кільця, накритий шифером. Лілія на нього стала й провалилася. Хлопчик побіг до батьків, але ті разом з сусідами нічого не змогли зробити і викликали рятувальників. Один з них опустився вниз. Дівчинка стояла по груди у воді. Наш працівник обв'язав її рятувальною мотузкою і дитину витягли на поверхню. За цей час уже прибули лікарі", - розповів Олег Олексійович.

Автор: Фото Олега Ткаченка (МНС Черкащини)
 

Мати Лілії Людмила 40-річна Людмила є багатодітною. Має шість дочок, віком від 3 до 17 років.

"У жінки є ще найстарший син, але вона про нього нічого не знає. Нібито сидів у тюрмі. Не знаю чи так любить дітей, що багато, чи сам процес. Живе Людмила зі співмешканцем. Біля них ще поселилася її сестра, яка теж живе у громадянському шлюбі", - розказав соціальний працівник 47-річний Олександр Скрипник.

Автор: Фото Олега Ткаченка (МНС Черкащини)
 

Лілія Снігур перебуває у реанімації Шполянської районної лікарні. Лікарі кажуть, що стан дівчинки середньої тяжкості. Днями її переведуть у палату.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині 9-річна дівчинка впала у колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути