субота, 12 січня 2013 18:05

Москвич убив і розчленував тіло дружини-журналістки, уродженки Донецька

У суботу, 12 січня, Головінський суд Москви заарештував Олексія Кабанова за звинуваченням у вбивстві його дружини журналістки Ірини Кабанової, уродженки Донецька. Тіло Ірини знайшли ввечері, 11 січня у Москві.

Незважаючи на прохання адвоката про те, що його підзахисному потрібна психіатрична експертиза, суд ухвалив рішення про арешт головного підозрюваного терміном на два місяці, пише "Комсомольська правда в Україні".

Про зникнення Ірини заявив сам Олексій Кабанов. Він повідомив правоохоронцям, що його дружина зникла 3 січня: пішла з дому після сварки. Про це він заявив через три дні після зникнення: сам почав обдзвонювати знайомих і звернувся в поліцію. Кабанов запевняв, що просто так піти Ірина не могла: була легко одягнена, і обов'язково дала б про себе знати.

11 січня з'ясувалося: Кабанов обманював і користувачів Фейсбуку, де викладав прохання про допомогу в пошуку Іри, а також поліцейських, і добровольців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин убив свою дружину фалоімітатором на очах у 8-річної дитини

Тіло Ірини поліцейські знайшли в багажнику автомобіля біля будинку, де жила сім'я. Олексій зізнався: це він убив дружину.

"Третього січня після сварки зі своєю дружиною, він задушив її, труп розчленував ножами для оброблення м'яса у ванній кімнаті, після чого частини тіла виніс із квартири і помістив у багажник. Наслідком Головінського відділу СК Росії у Москві вирішується питання про порушення відносно Олексія Кабанова кримінальної справи за статтею "вбивство", - повідомив представник СК Росії у місті Москва Сергій Стукалов.

Тепер трьох дітей убитої журналістки чекає різна доля. Старшу дитину Ірини - 6-річного Іллю забере батько, який вилетів за ним з Ізраїля. Ілля полетить за кордон після оформлення всіх необхідних документів.

Двох спільних дітей Олексія та Ірини Кабанових: 2-річну Дашу і 3-річного Тараса після постанови Головінського суду відправили до спецпритулку. Вони тепер житимуть у притулку, оскільки у них немає близьких родичів.

Зараз ви читаєте новину «Москвич убив і розчленував тіло дружини-журналістки, уродженки Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути