Ексклюзиви
субота, 09 лютого 2008 13:12

П"яний росіянин зґвалтував і убив 3-річну дівчинку

Набув чинності вирок Ростовського обласного суду відносно 16-річного жителя Ростовської області, який зґвалтував і убив трирічну дівчинку.

Підліток, 1991 року народження, разом зі своєю матір"ю був в гостях у матері жертви в хуторі Світлому Каменського району Ростовської області, де жінки розпивали алкоголь.

Знаходячись в стані алкогольного сп"яніння, хлопець зайшов в кімнату, де спала дівчинка, закрив їй рот рукою, щоб вона не змогла закричати, відніс в сарай, де і зґвалтував.

Потім, злякавшись того, що його можуть спіймати на місці злочину, насильник тричі ударив дівчинку по голові шматком цеглини. Від отриманих травм дівчинка померла на місці.

В ході попереднього слідства і судового розгляду встановлено, що підліток реалізував намір на зґвалтування дівчинки, усвідомлюючи, що, через малолітній вік вона знаходиться в безпорадному стані, не може захистити себе і чинити опір, відзначили в прокуратурі.

Дії обвинуваченого суд кваліфікував по ст. 131 і ч.2 ст. 105 УК РФ (вбивство, тобто умисне спричинення смерті особі, яка знаходиться в безпорадному стані, зв"язане зі зґвалтуванням)

В ході розслідування кримінальної справи підліткові проводилася комплексна судова психіатрична експертиза. За її висновками виходить, він під час здійснення інкримінованих йому діянь і в даний час він міг усвідомлювати фактичний характер і суспільну небезпеку своїх дій.

Примусового лікування обвинувачений не потребував. Згідно вироку Ростовського обласного суду, засудженому призначено покарання у вигляді семи з половиною років позбавлення волі з відбуванням у виховній колонії, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «П"яний росіянин зґвалтував і убив 3-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути