середа, 03 жовтня 2018 12:56

Мера облили кров'ю в кабінеті

У місті Гнівань у день проведення сесії об'єднаної територіальної громади одного з депутатів вивезли в ліс і побили. А міського голову Володимира Кулешова облили кров'ю в робочому кабінеті.

Фото "скривавленого" мера та обляпаного кров'ю портрета Шевченка активісти виклали в соцмережу, пише vinnitsa.info.

Автор: facebook.com
  Міського голову Володимира Кулішова облили кров'ю в робочому кабінеті.
Міського голову Володимира Кулішова облили кров'ю в робочому кабінеті.

"Вчора перед сесією я вийшов із засідання земельної комісії, пішов до кабінету, - розповідає Володимир Кулешов. - Тоді до кабінету зайшов депутат Андрій Вербецький, відволікав, підготував телефон, вів розмову про кришування олігархів. Я сказав: якщо маєте факти порушення законодавства, то звертайтесь до прокуратури. У цей час забігло четверо людей. Вони за лічені секунди виплеснули на мене речовину червоного кольору. То була якась кров, не фарба. Залили весь кабінет. Таким чином нанесли урон комунального майна десь на тисяч 25: залили комп'ютер, документи, вишитий портрет Шевченка, прапор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кір прогресує: майже 30 дітей захворіли лише в одній школі

Володимир Кулешов вважає, що дії вчинили молодики від одного з депутатів, який опозиційно налаштований до роботи мерії. Конфлікти та "акції" є постійними з часу створення ОТГ.

"З моменту створення Гніванської ОТГ зайшли нові депутати, які були опозиційно налаштовані. Серед них Сергієнко - Рух Нових Сил. Сергієнко - не місцевий, він не написав жодного акту, не виконує своїх депутатських обов'язків, можливо, в нього якісь інші мотиви, можливо, фінансові. Вони взялись за наш кар'єр, щоб заблокувати його роботу. Це єдине підприємство, яке є стабільним джерелом наповнення місцевого бюджету. До мене вони "прив'язали", що я "кришую" це підприємство".

Автор: facebook.com
  Міського голову Володимира Кулішова облили кров'ю в робочому кабінеті.
Міського голову Володимира Кулішова облили кров'ю в робочому кабінеті.

Активісти звинувачують Гніванський кар'єр у тому, що вони постачали Росії сировину на будівництво Керченського мосту. Мер Гнівані каже, що прямих поставок до Росії немає і договорів із російськими компаніями підприємство немає.

"У них є продаж сировини до Молдови, Придністров'я, України, Білорусі, до Росії вони перестали продавати щебеневу продукцію. Але будь-хто, хто купить щебеневу продукцію в Україні, може укласти угоду з російською компанією. Договорів поставки та прямих поставок до Російської Федерації Гніванський кар'єр не має. Це вигадано, щоб скомпрометувати підприємство. Ще ці люди ширили чутки, що кар'єр дає високий рівень радіації. Ми з представниками ДСНС спускались до кар'єру, і фахівці зафіксували, що в самій ямі рівень радіації нижчий, ніж зверху".

Також Володимир Кулешов повідомив, що вчора побили депутата Гніванської міської ради, який є головою ГО "Гніванчани".

"Як в 90-х… Його троє чи четверо чоловік запхали в машину, вивезли в ліс, забрали телефон і побили. Він вийшов на зв'язок через дві години – його побачили знайомі, коли вийшов з лісу і відразу нам зателефонували. Зараз депутат проходить медичну експертизу. Ці події - це шок для місцевих мешканців".

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області повідомили, що відкриті 2 кримінальних провадження – за фактом хуліганства та розбійного нападу.

В одному із дворів села Капулівка Нікопольського району на Дніпропетровщині біля будинку вибухнула граната. З'ясувалося, що напередодні син господарів мав конфлікт зі своїм знайомим через грошовий борг.

Зараз ви читаєте новину «Мера облили кров'ю в кабінеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути