середа, 16 травня 2012 09:07

Маріупольського пенсіонера пограбувала і намагалася вбити вагітна жінка

Маріупольського пенсіонера пограбувала і намагалася вбити вагітна жінка
Вагітна разом із своїм чоловіком напали на свого грошовитого сусіда. Фото: norwesol.ru

У Маріуполі вагітна жінка із співмешканцем пограбували 63-річного сусіда, оглушивши клькома ударами по голові. Зловмисники втекли з місця події залишивши відкритим газовий клапан в оселі пенсіонера. Про це пише УНН.

Як розповів слідчий слідчого відділу Іллічівського РВ Андрій Воробей, вночі чоловік і жінка зайшли на подвір'я свого грошового сусіда. Перебуваючи на вулиці, відімкнули електрику.

Прокинувся потерпілий від кількох ударів по голові й відразу ж втратив свідомість. Коли прийшов до тями, відчув сильний запах газу та почув, як грабіжники розмовляють між собою. Йому вдалося непомітно дістатися кухні та перекрити газовий клапан, а, побачивши у вікно нічних візитерів, які поспішають покинути його домоволодіння, відразу ж повідомив у міліцію.

Як з'ясувалося, співмешканці, чий будинок розташований по сусідству, просили у 63-річного чоловіка гроші в борг, однак той рішуче відмовив, тому й "довелося" їм взяти кошти іншим шляхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді 78-річна рецидивістка знову попалася на злочині

Як пояснив затриманий, йому потрібно було зробити кілька обов'язкових платежів за кредитами, й до того ж у його вагітної співмешканки на утриманні знаходиться троє маленьких дітей.

Проти зловмисників порушено кримінальну справу за ч.3 ст.186 КК України - "грабіж, поєднаний з проникненням у житло". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

35-річного фігуранта, з урахуванням його кримінального минулого, заарештовано та доставлено до слідчого ізолятора, щодо його напарниці, вагітної четвертою дитиною, обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольського пенсіонера пограбувала і намагалася вбити вагітна жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути