Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 14:56

Циганка назвалася родичкою сліпого рівнянина, щоб пограбувати його

Циганка назвалася родичкою сліпого рівнянина, щоб пограбувати його

У Рівному розшукують молоду жінку ромської зовнішності, яка 18 січня обікрала пенсіонера у його оселі. Незнайомка завітала до 86-річного діда Михайла учора по обіді і представилася його родичкою. Через поганий зір чоловік сприйняв циганку за дружину свого онука.

Шахрайка з маленькою дитиною на руках постукала у двері навмання. Їй відкрив сивий чоловік, який одразу запитав, чи то прийшла невістка Оксана.

"Жінка відповіла ствердно і поцілувала діда у щоку. Сказала, що онук пенсіонера чекає надворі, а вона зайшла привітатися. Пенсіонер їй повірив", - розповіла Інна Березовська, помічник начальника Рівненського міського відділу міліції. – "Дідусь не став замикати двері, а гості запропонував поїсти. Пригостив її тарілкою супу. Вона жадібно їла, рештки дала своїй дитині".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Роми ніколи не підійдуть до чоловіка, який може дати в пику"

Пенсіонер не міг відлучитися з кухні, бо гостя відволікала його розмовою. Тим часом її дитина гуляла коридором. За 20 хвилин циганка попрощалася і пішла.

Коли з церкви повернулася 77-річна дружина господаря Зінаїда, дід розповів їй про візит невістки. Бабця здивувалася, адже онук з дружиною мали бути в селі.

Після розмови з чоловіком, пенсіонерка занепокоїлася і пішла перевірити, чи на місці гроші – 2 тисячі гривень. У комоді та у шафі їх уже не було. Тоді бабця викликала міліціонерів і почала розпитувати інших жильців будинку.

"Сусіди розповіли, що бачили молоду циганку з дитиною. Вона попросила у них напитися і вони винесли їй склянку води. Але оглянути квартиру їй не вдалося, бо господарі стояли на порозі. Тоді незнайомка попросила ще води і пішла", - додає Інна Березовська. – "Інші мешканці будинку згадали, що якийсь смаглявий хлопчина запитував їх, чи хто бува не здає квартиру".

Слідчі припускають, що у квартиру пенсіонера прокрався напарник молодої циганки, коли вона відволікала господаря бесідою на кухні. Він вкрав гроші і забрався геть.

Дід Михайло - інвалід першої групи. Під час Вітчизняної війни він був контужений і з часом у нього сильно погіршився зір. Він майже не бачить, тому й прийняв шахрайку за невістку.

Зараз ви читаєте новину «Циганка назвалася родичкою сліпого рівнянина, щоб пограбувати його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути