Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2012 20:02

Грабіжник при затриманні поспішив випити вкрадену горілку

Грабіжник при затриманні поспішив випити вкрадену горілку

19 березня у селі Голдашівка на Вінниччині обікрали магазин. Власниця магазину зранку побачила зірваний навісний замок та розбите скло в дверях. Викликала міліцію.

За словами помічника начальника Бершадського райвідділу міліції по зв'язках з громадськістю Олега Чабана, слідчо-оперативна група почала відпрацьовувати покинуті будівлі у селі.

"В одному з таких приміщень колишнього господарства і знайшли зловмисника. Ним виявився місцевий 35-річний чоловік. Тільки побачив працівників міліції, зразу почав допивати вже почату пляшку горілки. Напевне, вона була не першою, тому що знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння. Спротиву не вчиняв. При ньому були ще кілька пустих пляшок горілки. Напевне, частину випив, частину розлив. Був узутий в туфлі, які теж взяв у магазині", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинець пограбував запорізький храм за допомогою іграшки

Загальна сума вкрадених продуктів харчування і туфель складає 850 грн.

"Вкрав також з магазину 4 палки ковбаси, пару блоків сигарет та інше. Частину награбованого залишив в обійсті батьковому, де живе з 58-річною мамою. А часину поніс на господарство. Ніде не працює. Був неодноразово притягнутий до кримінальної відповідальності", - продовжив Олег Валентинович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі 16-річні посівальники побили і пограбували чоловіка

Місцеві розповіли, що 35-річний Олександр Коломієць постійно ходить по селу і щось краде. І тому кілька разів був затриманий на 15 діб.

"Бідна та мама бігає по селу, просить, щоб не писали заяву на нього. Комусь поверне вкрадене, комусь гроші, бо він же раз сидів, не можна попадатись. Спився, з жінкою розвівся. В нього є ще брат і сестра, то ті толкові. А на днях мати попала в лікарню, бо поламала ногу. То на тобі — зразу в магазин поліз. Тепер знов посадять", - розповіла секретар Голдашівської сільради Ганна Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник при затриманні поспішив випити вкрадену горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути