вівторок, 13 березня 2012 14:27

На Вінниччині молодик крав бензин та акумулятори з "Жигулів"

На Вінниччині молодик крав бензин та акумулятори з "Жигулів"

22-річний Роман Дуднік з села Сосонка зливав бензин та виймав акумулятори з машин. Вибирав "Жигулі" старого випуску, без сигналізації. За одну ніч чоловік обікрав чотири машини на парковці біля багатоповерхівки в Калинівці.

Підозрюваного затримали на вихідних. Раніше проти нього уже порушували кримінальну справу за крадіжки.

"З собою брав каністру і шланг. Мовчить, як партизан. Не каже, куди здав той бензин, чи ті акумулятори. Підходить і питає: "бензину не треба?" А хто не хоче тих 10-20 літрів пального", - розказав Руслан Каричинський з СЗГ УМВС у Вінницькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 62-річний наркоман обікрав відділення дитячої хірургії в Криму

Роман Дуднік має двох доньок — 3-річну Валерію та однорічну Мілану. Його дружина Наталія до декрету працювала медсестрою у вінницькій психоневрологічній лікарні ім. Ющенка.

"У нашому селі він у приймах. З дружиною живуть у її батьків. Вони і допомагають молодій сім'ї. Мають корову, теплицю. Працелюбні усі. Коли міліція прийшла брати характеристику за цього хлопця, я очі витріщила. Майже нічого не сказали. У нього машини немає. Мабуть, комусь збував той бензин", - розповіла секретар Сосонської сільради 50-річна Галина Бабенко.

Правоохоронці довели, що чоловік скоїв ще 15 подібних злочинів. За ці крадіжки його можуть посадити на п'ять років. До суду Дудніка триматимуть у вінницькому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині молодик крав бензин та акумулятори з "Жигулів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути