субота, 12 серпня 2006 18:53

Колесников судитиметься з Луценком

 

Народний депутат Борис Колесников заявив про намір судитися з Юрієм Луценком, незважаючи на його перепризначення міністром внутрішніх справ України.

- Мені абсолютно байдуже - міністр він чи ні. Він із трибуни в популістському стилі обнародував брехливі факти. Це на його совісті. Нехай у нього голова болить, нехай він шукає вихід із ситуації, - сказав народний депутат.

У той же час він відзначив, що його юристи вже підготували відповідні позови і мають намір найближчим часом подати їх до суду.

- Ми підготували всі позови. Не за горами той час, коли суди їх розглянуть, - підкреслив Колесников.

- Я думаю, що по професійних якостях Юрій Віталійович не зможе працювати в будь-якому уряді, - сказав Колесников, відповідаючи на запитання, яким чином зараз Партія регіонів знаходитиме спільну мову з міністром внутрішніх справ у контексті створення широкої коаліції.

Нагадаємо, 30 червня Генеральна прокуратура закрила кримінальну справу, порушену у відношенні Колесникова.

Колесников був затриманий 6 квітня 2005 року по кримінальній справі за фактом вимагання в 2002 році акцій торгового центру "Білий Лебідь" (Донецьк) в екс-голови правління торгового центру Володимира Пенчука (батька) і екс-директора ТЦ Бориса Пенчука (сина). 2 серпня 2005 року за рішенням Апеляційного суду Києва Колесникова звільнили, повідомляють Подробности.ua.

Зараз ви читаєте новину «Колесников судитиметься з Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути