пʼятниця, 14 грудня 2012 12:46

Китаєць з ножем накинувся на школярів: постраждали 22 дитини і дорослий

Китаєць з ножем накинувся на школярів: постраждали 22 дитини і дорослий
Фото: mgm.com.ua

У провінції на сході Китаю Хенань чоловік з ножем накинувся на школярів, в результаті чого постраждали 22 дитини. Про це 14 грудня повідомляючи "Сіньхуа" з посиланням на представника поліції.

Інцидент стався біля воріт, що ведуть в початкову школу, розташовану в повіті Гуаншань міста Сіньян. Вранці 14 грудня чоловік накинувся з ножем на дітей, що стояли біля воріт. Постраждали 23 людини: з них 22 школяра і один дорослий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китаянка порізала 9 сплячих пасажирів поїзда

Нападник був затриманий. Йому 36 років, його звуть Мін Інцзюнь (Min Yingjun), він місцевий житель. Мотиви його вчинку невідомі. Ведеться розслідування інциденту.

У 2010 році в Китаї сталася серія нападів на дитячі навчальні заклади, в результаті яких 17 осіб (з них 15 - діти) загинули і більше 80 отримали поранення. Нападники, в основному, були засуджені до смертної кари. Деякі з них, втім, покінчили з собою ще до винесення вироку.

Після цього китайська влада взяла школи під посилену охорону, а також видала постанову, згідно з якою придбати великий ніж можна тільки, зареєструвавшись за допомогою персонального ідентифікаційного номера.

Зараз ви читаєте новину «Китаєць з ножем накинувся на школярів: постраждали 22 дитини і дорослий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути