четвер, 29 листопада 2012 08:49

Сумського дизайнера убили через дорогий одяг

Сумського дизайнера убили через дорогий одяг

Правоохоронці з'ясували подробиці убивства відомого у Сумах дизайнера, архітектора та одного з лідерів байкерського руху. Тиждень тому 46-річного чоловіка знайшли мертвим біля власного будинку із понад двома десятками ножових поранень. Нині стало відомо, що байкера убили через брендовий одяг, повідомляє ТСН.

Майже тиждень правоохоронці губилися у здогадах, кому була вигідна смерть байкера, і хто міг нанести йому понад два десятки ножових поранень. Припущення, що убивцею була знайома йому людина, підтвердилися.

"Я дістав ніж із внутрішньої кишені і почав наносити удари. Далі я не пам'ятаю, як, скільки завдав ударів, скільки їх було", - зізнався підозрюваний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині жінка зарізала співмешканця ножем для квітів

На оперативному відтворенні подій 22-річний чоловік зізнався, що усе сталося через його захоплення модним одягом та брак грошей. Мовляв, дві тисячі доларів він іще з літа завинив товаришеві, який раптом наполіг на поверненні повної суми.

"Він дав мені речі свої, речі вже ношені, але речі фірмові, там є бренди різні. У нас був договір, коли в тебе будуть гроші, тоді і віддаси", - розповів хлопець.

Оскільки грошей не було, віддавати борг прийшов з молотком та ножем. Судмедексперти нарахували на тілі загиблого 21 ножове поранення. Він помер від гострої крововтрати, шансів вижити не було.

Після убивства чоловік п'ять днів переховувався за містом, зрештою, сам прийшов до міліції та зізнався у скоєному. Також показав слідчим куди викинув знаряддя злочину. Нині вирішується питання про його арешт.

Зараз ви читаєте новину «Сумського дизайнера убили через дорогий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути