Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2012 11:21

На Черкащині жінка зарізала співмешканця ножем для квітів

На Черкащині жінка зарізала співмешканця ножем для квітів
Жінку вдалося знайти в сусідньому будинку неподалік від місця скоєння злочину. Фото: zoomfm.ru

У селі Ковтунівка Черкаської області посеред дороги виявили тіло 34-річного чоловіка з раною на грудях. Оперативники встановили, що його у сварці ножем для квітів зарізала співмешканка. Про це повідомили у прес-службі УМВС України в Черкаській області, пише УНН

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Оперативники встановили особу загиблого, яким виявився місцевий непрацюючий раніше судимий 34-річний житель. Як розповідали сусіди, чоловік жив разом з співмешканкою, вони нерідко випивали, а на життя собі заробляли тимчасовими підробітками. Правоохоронці вирішили поговорити з громадянською дружиною вбитого, але вдома її не виявилось.

Жінку вдалося знайти в сусідньому будинку неподалік від місця скоєння злочину. Вона пояснила, що ховається тут від свого чоловіка, який побив її нещодавно під час сварки. Коли ж працівники міліції повідомили, що її співмешканець мертвий - жінка спочатку відмовлялась вірити в почуте, і вже потім розповіла слідчим що ж сталося. Як з'ясувалось, напередодні між ними виник конфлікт, і вона пішла з дому тимчасово пожити до сусідки. Наступного дня вона повернулась додому, щоб прибрати в будинку. Коли жінка обрізала сухе листя з квіток, до кімнати зайшов чоловік і почав знову з'ясовувати стосунки. Рятуючись від побиття, вона вибігла з будинку, проте чоловік наздогнав її на вулиці та продовжив бити. В руках у жінки був ніж для обрізання квіток, захищаючись від кулаків, вона вдарила ним чоловіка і втекла.

32-річну жінку було затримано та доставлено до Золотоніського міськвідділу. На разі відносно затриманої порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині жінка зарізала співмешканця ножем для квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути