Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2012 09:36

13-річний садист з Житомирщини не визнає себе винним у жорстокому вбивстві

13-річний садист з Житомирщини не визнає себе винним у жорстокому вбивстві
13-річний Сергій жорстоко вбив 45-річну жінку. Фото: kievskaya.com.ua

13-річний хлопець із Житомирщини, которго підозрюють у вбивстві та замаху на вбивство, знаходиться у спецприймальнику для неповнолітніх. Про це повідомила прес-секретар УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко, пише УНН.

"Згідно до законодавства 13-річний хлопець не є суб'єктом правосуддя. Тому відносно суспільно-небезпечної події, до якої він причетний, кримінальна справа розслідується. До винесення вироку суду хлопець буде утримуватися у спецприймальнику для неповнолітніх. Суд також розглядає кримінальну справу за фактом вбивства, яке мало місце 1 травня, до якого також причетний неповнолітній. Стосовно випадку з убивством хлопець не визнає своєї вини, стосовно другого - розслідування триває", - повідомила А.Ващенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині онук зарізав свою бабусю заради гулянки з друзями

Як повідомлялося раніше, 29 вересня хлопець разом з 63-річною пенсіонеркою пішли по гриби. Бабуся взяла ніж та корзинку, але наміри хлопця змінились. Він наніс їй багато ножових поранень. Жінка почала кричати та хлопець втік. Її було доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "замах на вбивство".

Нагадаємо, що 1 травня поточного року 13-річний Сергій жорстоко вбив 45-річну жінку. Між 2 злочинами пройшло близько 5 місяців, які хлопець за ініціативою міліції повинен був провести у спецзакладі для неповнолітніх. Однак суд тоді прийняв рішення щодо передачі хлопця під нагляд батьків.

Зараз ви читаєте новину «13-річний садист з Житомирщини не визнає себе винним у жорстокому вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути