вівторок, 25 вересня 2012 09:36

На Луганщині онук зарізав свою бабусю заради гулянки з друзями

На Луганщині онук зарізав свою бабусю заради гулянки з друзями
Онук організував подальший "бенкет" за свій рахунок. Фото: comments.ua

До чергової частини Первомайського міського відділу міліції телефоном надійшло повідомлення про те, що на огородженій території пивного бару лежить на землі жінка з явними тілесними ушкодженнями без видимих ознак життя.

Негайно за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група в повному складі. До місця трагедії також під'їхала машина "швидкої допомоги".

При первинному огляді міліціонери встановили, що постраждала знаходиться в несвідомому стані, їй заподіяні тяжкі тілесні ушкодження голови. Бригада "швидкої допомоги" відвезла 62-річну постраждалу до реанімаційного відділення міської лікарні, де за кілька годин від отриманих травм вона померла.

Працівники міліції тим часом почали роботу з розкриття злочину. З'ясувалося, що жінка працювала у барі нічним сторожем. За словами свідків, минулого вечора при прийомі зміни все було нормально. Було відомо, що жінка до своїх обов'язків ставилася серйозно, нікого із сторонніх на об'єкт не пускала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині двох людей зарізали і спалили через собаку

Робота оперативників ускладнювалася ще й тим, що ані очевидців події, ані явних слідів злочинця виявлено не було.

У ході роботи працівники міліції опитали велику кількість людей – сусідів загиблої, мешканців прилеглих до місця скоєння злочину будинків, рідних і близьких покійної. Ніхто не міг навіть припустити, хто міг вчинити злочин. Спиртне постраждала не вживала, була неконфліктною людиною.

А от під час бесіди з онуком убитої працівники міліції звернули увагу на дивну поведінку парубка. У результаті ретельно проведеної перевірки було встановлено, що в ніч убивства 18-річний онук розпивав спиртні напої з приятелями. Коли гроші скінчилися, він кудись пішов, а потім знову повернувся, і став пригощати приятелів випивкою за свій рахунок.

Вже на допиті онук розповів: він знав про те, що жінка похилого віку всі свої заощадження постійно носить з собою, навіть на роботу. Тому, коли скінчилися гроші на випивку, він знав, де їх узяти. Щоб легше було "вмовити" бабусю віддати гроші, парубок взяв у свого друга пневматичний пістолет. Підійшовши до бару, онук переліз через огорожу, постукав у вікно, покликав жінку. А коли та вийшла на знайомий голос онука, почав наносити їй удари рукояткою пістолета по голові. Зрозумівши, що вона втратила свідомість, зайшов до приміщення та забрав її заощадження. Так само через огорожу залишив місце злочину.

Наразі слідчим відділенням міліції Первомайського МВ порушена кримінальна справа.

Молодику висунуто обвинувачення за навмисне вбивство з корисливих спонукань (п.6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України), за що закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічно, з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині онук зарізав свою бабусю заради гулянки з друзями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути