пʼятниця, 21 вересня 2012 14:04

Мешканка Хмельниччини зарізала чоловіка на очах у своїх малолітніх дітей

Мешканка Хмельниччини зарізала чоловіка на очах у своїх малолітніх дітей
Жінка схопила зі столу ножа та завдала єдиний удар. Фото: tsn.ua

В одному із сіл Кам'янець-Подільського району Хмельницької області під час застілля молода жінка зарізала власного чоловіка. Свідками злочину став сусід сім'ї та двоє дітей 3 та 5 років.

За словами правоохоронців, сім'ю не можна назвати вкрай неблагополучною, але чоловік з дружиною часто випивали. Того вечора подружжя випивало разом з сусідом. В ході застілля між 32-річною дружиною та її 36-річним чоловіком виникла суперечка, жінка схопила зі столу ножа та завдала єдиний удар, який виявився смертельним. Свідками вбивства стали двоє малолітніх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неадекватний наркоман зарізав на Київщині водія маршрутки

Близько десятої вечора до Кам'янець-Подільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від сусіда, який був очевидцем вбивства, а за декілька хвилин зателефонувала і сама винуватиця. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка і затримала зловмисницю, а бригаді швидкої допомоги залишилось тільки констатувати смерть потерпілого.

Стосовно затриманої порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Хмельниччини зарізала чоловіка на очах у своїх малолітніх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути