Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2012 11:10

Колишній міліціонер кілька разів встромив ножа в одеського таксиста

Колишній міліціонер кілька разів встромив ножа в одеського таксиста
Коли словесні аргументи закінчилися, дістав ніж і ударив водія. Фото: ruskombat.info

В Одесі затримали колишнього дільничного інспектора міліції. Під час сварки він зарізав чоловіка, який увечері підвозив його додому. Тіло із п'ятьма ножовими пораненнями знайшли у лісосмузі на околиці міста. А за тиждень вийшли на слід убивці, повідомляє ТСН.

У чергову частину міліції Іллічівська надійшов сигнал, що поблизу очисних споруд випадковий перехожий наткнувся на людське тіло з ознаками насильницької смерті. Слідчі, які прибули на місце, нарахували п'ять смертельних ножових поранень. Ні документів, ні телефону у загиблого не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині двох людей зарізали і спалили через собаку

"Аналізуючи раніше отримані зведення, встановили, що в місті Одесі в один із райвідділів зверталися родичі про зникнення чоловіка в ніч з 4 на 5 вересня. В ході роботи і по безвісти зниклому, і по трупу було зрозуміло, що це саме той чоловік, який пропав", - розповів начальник кримінальної міліції ГУМВС України в Одеській області Анатолій Місюра.

Стало відомо, що вечорами зниклий чоловік підробляв, таксуючи, тому слідчі почали шукати його авто. За три дні машину виявили припаркованою в Одесі поблизу господарського суду. По відбитках пальців, які знайшли всередині, вийшли на слід ймовірного вбивці.

Підозрюваний виявився колишнім міліціонером. Правоохоронці кажуть, що дільничним він пропрацював менше року і звільнився ще у 2010-му. На допиті чоловік розповів, що дорогою посварився з таксистом. Коли словесні аргументи закінчилися, дістав ніж і ударив водія спочатку у шию, а потім кілька разів у живіт.

На машині убитого зловмисник повернувся в Одесу. Дорогою викинув ніж та мобільник таксиста, а про сліди в машині не подбав. Зараз підозрюваний екс-дільничий у слідчому ізоляторі. За скоєний злочин він може потрапити за ґрати на 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Колишній міліціонер кілька разів встромив ножа в одеського таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути