середа, 22 серпня 2012 10:51

Російський чемпіон з бойового самбо з одного удару вбив у Криму солдата

Російський чемпіон з бойового самбо з одного удару вбив у Криму солдата
Молодцов вже притягувався до кримінальної відповідальності. Фото: diapazon.kz

Управлінням кримінального розшуку УМВС України в Севастополі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели смерть потерпілого, розшукується Станіслав Валерійович Молодцов 1987 р.н.

Неодноразовий переможець чемпіонатів з бойового самбо і панкратіону Станіслав Молодцов наніс тілесні ушкодження 24-річному військовослужбовцеві-контрактнику. Це трапилося 11 серпня на території бару "Тропікан" в селі Андріївка, де відпочивали обидва хлопці.

Правоохоронцями встановлено, що зловмисник з хуліганських спонукань ударив військовослужбовця кулаком в обличчя. Від удару хлопець впав і знепритомнів. Відвідувачі бару викликали йому швидку допомогу. Постраждалий помер в лікарні. Ударивши військовослужбовця, Молодцов втік з місця злочину.

За даним фактом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. В результаті експертизи було встановлено, що смерть військовослужбовця наступила саме внаслідок удару, нанесеного Станіславом Молодцовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині жінка випила за народження онука і зарізала свого чоловіка

В ході слідства співробітники міліції встановили, що С.Молодцов вже притягувався до кримінальної відповідальності в 2004 році в Московській області РФ. Тоді він теж наніс тяжкі тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер.

По інформації, що є у правоохоронців, С.Молодцов в'їхав на територію України 21.07.2012 р. через контрольний пункт пропуску в м.Харків і в даний час може виїхати з території України до місця своєї реєстрації.

С.Молодцов пересувається на автомобілі Audi А4 чорного кольору, д/н м653ус.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Севастополі просить всіх, кому відома інформація про місцезнаходження підозрюваного, повідомити про це.

Зараз ви читаєте новину «Російський чемпіон з бойового самбо з одного удару вбив у Криму солдата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути