Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2012 13:47

22-річний миколаївець 40 разів ударив ножем безхатька

22-річний миколаївець 40 разів ударив ножем безхатька
У квартирі затриманого співробітниками міліції було виявлено та вилучено знаряддя вбивства. Фото: dp.ric.ua

В Миколаєві розкрите вбивство 41-річного чоловіка без певного місця мешкання, труп якого було виявлено 26 серпня 2012 року у сквері ім. О.С. Пушкіна в Центральному районі міста. Під час огляду на тілі потерпілого судово-медичним експертом було виявлено близько 40 колото-різаних поранень в області грудної клітини, спини та шиї.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами за підозрою у скоєнні даного злочину співробітники міліції затримали 22-річного миколаївця.

З'ясувалося, в ніч на 26 серпня 2012 року у сквері на вул.Пушкінській двоє місцевих мешканців розпивали спиртні напої. Неподалік від них на лавці спав чоловік. Побачивши в його руках сумку, один запропонував відібрати її. Товариш одразу відхилив пропозицію та пішов. Не залишаючи думки про можливість швидкого заробітку, зловмисник пішов додому та, взявши кухонний ніж, повернувся у сквер. Наблизившись до сплячого, він спробував витягнути з його рук сумку, але той раптово прокинувся. Тоді зловмисник почав наносити удари ножем - до тих пір, доки той не перестав подавати ознаки життя. Відібравши сумку та не знайшовши там нічого цінного, він викинув її у річку з Інгульського мосту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині онук зарізав жадібного діда

Під час обшуку у квартирі затриманого співробітниками міліції було виявлено та вилучено знаряддя вбивства та одяг зі слідами крові.

За даним фактом слідчим відділенням Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «22-річний миколаївець 40 разів ударив ножем безхатька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути