Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2012 10:33

На Одещині двох людей зарізали і спалили через собаку

На Одещині лісничого та його товариша зарізали і спалили через начебто вкраденого собаку.

Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВСУ області.

До чергової частини Кодимського районного відділу міліції, що на Одещині, надійшло телефонне повідомлення від жителя смт. Слобідка, про те, що на польовій дорозі, неподалік від села, він виявив спалений автомобіль з обгорілими останками двох людей.

Інформація підтвердилася. Під час слідства та огляду оперативники встановили, що знайдений автомобіль "ВАЗ-21013" належав 34-річному жителю села Тимково Кодимського району області.

Автор: Фото: Магнолія-ТВ
  Підозрювані у скоєні зухвалого вбивства вже затримані
Підозрювані у скоєні зухвалого вбивства вже затримані

Підозрювані у скоєні зухвалого вбивства вже затримані. Ними виявилися троє непрацюючих раніше засуджених жителів міста Котовськ. Наймолодшому 18 років, старшим 35 та 29 років.

Підозрювані розповіли, що того дня вони зустрілися зі своїми знайомими - 30-річним жителем селища Слобідка та його 34- річним товаришем з сусіднього села Тимково.

Компанія вирішила поспілкуватися на природі за чаркою горілки. Під час застілля між трійцею з Котовська та місцевими виник конфлікт. Один з котовчан звинуватив одного з місцевих (лісничого) у викрадені собаки і пішло-поїхало. Остаточну перевагу трійці принесли кілька ударів ножем.

З метою приховання слідів злочину раніше засуджені чоловіки вирішили вивезти бездиханні тіла місцевих на їхньому ж автомобілі подалі від місця злочину, де облили салон залишками бензину та підпалили.

За даним фактом слідчим відділенням Кодимського РВ порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині двох людей зарізали і спалили через собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути