четвер, 13 вересня 2012 00:31

Мешканець Кіровоградщини через ревнощі задушив та підпалив колишню дружину

Мешканець Кіровоградщини через ревнощі задушив та підпалив колишню дружину

Працівники Новомиргородського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні злочину затримали 57-річного жителя одного із населених пунктів району. Чоловік позбавив життя колишню дружину через ревнощі і підпалив її будинок. Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Пригода сталася в ніч з 9 на 10 вересня. До міліції звернулися громадяни, які повідомили про пожежу у помешканні сусідів. Після того, як вогонь вдалося загасити, на попелищі було виявлено тіло 50-річної господині. Перевіряючи можливі версії трагедії, правоохоронці зрозуміли, що не може бути й мови про нещасний випадок. У результаті проведених заходів працівники міліції встановили особу, яка може бути причетною до скоєння цього злочину. Нею виявився колишній чоловік потерпілої.

Подружжя вирішило розійтися ще два роки тому. Після розлучення вони деякий час проживали окремо. Але з часом вирішили знову жити разом. Проте стосунки в сім'ї складалися не просто. Під час останньої сварки, чоловік вхопив металеву ступку й вдарив нею потерпілу по голові, а потім задушив. З пересердя, чоловік ще й підпалив їх колишню садибу.

По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі, терміном від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Кіровоградщини через ревнощі задушив та підпалив колишню дружину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути